Noi bătăi între clanuri / Scandal cu bâte şi topoare în plină stradă, în Ilfov – poliţiştii, au ajuns DIN NOU după ”război”

Două familii de romi din Glina, judeţul Ilfov, şi-au rezolvat în stradă un scandal care mocnea de luni întregi, scrie antena3.ro

Cele două familii au dus un adevărat război pe străzile din Glina, în județul Ilfov. Rivalii s-au bătut cu topoare şi bâte, pentru o datorie pe care unul din scandalagii o avea la un bărbat din cealaltă familie. Când nu a putut să înapoieze banii, a încercat să-şi reducă rivalii la tăcere, ajutat de interlopi.

  • „Acum patru luni am avut un conflict, tatăl meu cu un văr de-al lui, de-al doilea. Pe chestia la magazin. I-a dat unui văr, pe datorie, să mănânce, că nu avea, era amărât, şi s-a dus să-i ceară banii”, spune una din femeile implicate în scandal, a precizat antena3.ro
Bărbatul care era dator nu şi-a putut respecta promisiunea de a înapoia banii, iar de aici până la scandal nu a fost decât un pas. Presat şi ameninţat să-şi achite datoria, vărul în cauză s-a răzbunat pe rudele sale. Seara trecută, ajutat de mai mulţi interlopi din clanul „Nicu Gogoneaua”, a intrat înarmat în casa rivalilor.

„El a fost susţinut de cineva şi noi nu am ştiut asta, clanul Nicu Gogoneaua”, susţin martorii la scandal.

Cinci persoane au ajuns la spital, în urma încăierării generale. Rudele victimelor îi acuză pe atacatori că se ocupă cu trafic de droguri şi trafic de persoane.

  • „La momentul sosirii forţelor de ordine, conflictul nu se mai afla în desfășurare, însă au fost găsite și identificate 3 persoane, respectiv o femeie și doi bărbați, care prezentau leziuni traumatice, rezultând indicii pertinente cu privire la faptul că au fost implicate în conflict.

Din primele verificări, a rezultat faptul că 4 persoane ar prezenta leziuni traumatice, 2 dintre acestea fiind transportate cu ambulanța la o unitatea spitalicească din București, o persoane s-a deplasat cu mijloace proprii, iar o persoană refuzat deplasarea la spital.” – susţin reprezentanţii IPJ Ilfov citați de Antena3

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati