Noi case cu grădină disponibile în sudul capitalei

La câțiva kilometri de București, visul unei case cu grădină se împlinește de la prețuri de 95.000 EUR, cu TVA inclus. Ansamblul Elite Residence Măgurele 4 atrage atenția bucureștenilor în căutarea unei case cu 7 tipuri diferite de locuințe cu grădină proprie, construite în jurul unui parc modern de 12.000 mp.

Lansat de curând, Elite Residence Măgurele 4 reprezintă primul ansamblu format exclusiv din case al dezvoltatorului proiectelor Elite Residence, și primul proiect de o astfel de anvergură din orașul Măgurele.

Ansamblul este format din case individuale, duplexuri și case înșiruite, construite pe 150 de loturi dispuse în jurul unui parc de 12.000 mp, în care locuitorii au la dispoziție iaz, pistă de biciclete, zone de relaxare, spații de joacă pentru copii și terenuri de sport.

Locuințele au prețuri pornind de la 95.000 EUR (TVA inclus) și ajungând până la 162.000 EUR (TVA inclus). Prețurile pentru toate cele 7 tipuri de locuințe cu 3, 4 sau 5 camere sunt publicate pe site-ul dezvoltatorului și includ atât lotul de pământ aferent locuinței și grădinii cât și 2 locuri de parcare. Opțional, cumpărătorii își pot dota casa cu pompă de căldură sol-apă și panouri fotovoltaice, sistem de încărcare a vehiculelor electrice sau garaj.

Sursa: Articol de la partener

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati