Noi cercetări în cazul familiei din Ilfov otrăvite cu mercur

0
311
Pixabay

Noi cercetări în cazul familiei otrăvite cu mercur, din judeţul Ilfov. Criminaliştii s-au întors la faţa locului pentru a ridica noi probe care urmează să fie supuse unor analize de laborator, potrivit antena3.ro.

Rudele bătrânei care ar fi pus otravă în mâncare se simt rău în continuare. Acestea au vorbit în exclusivitate pentru jurnaliştii Antena 3 CNN despre arsenalul periculos ţinut de vârstnică.

Cercetările au fost reluate de poliţişti în casa bătrânei acuzată de propria familie de practici necurate. După câteva ore de căutări, poliţiştii au plecat cu noi dovezi împotriva bătrânei.

Oamenii legii au găsit recipiente cu substanţe care urmează să fie analizate de către specialişti în laborator.

După ce au fost supuşi unor investigaţii medicale, atât ginerele bătrânei cât şi nepotul şi chiar fiica celei suspectate de acţiunea criminală şi-au dat seama că au ingerat mercur.

Bătrâna spre care arată cu degetul întreaga familie este cercetată penal, urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice, iar dacă se dovedeşte că a avut discernământ în perioada în care se suspectează că şi-ar fi intoxicat familia riscă să fie acuzată de tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.