Noi chioșcuri de flori vor fi amplasate în Sectorul 6, în această primăvară

În Sectorul 6 vor fi amplasate, în această primăvară, noi chioșcuri de flori. Primarul Ciucu a vizitat fabrica unde se produc aceste chioșcuri și le-a văzut pe primele 10, gata realizate.

  • Următoarele 67 se vor construi și pune pe străzi pe parcursul acestui an, transmite sursa citată.

Chioscurile sunt elegante, luminoase, moderne, au aer condiționat, spoturi de lumini și sunt prevăzute cu spațiu de depozitare. Ele vor fi așezate pe sol pe niște piciorușe reglabile, ascunse de o mască.

Costurile de execuție vor fi recuperate de la comercianții de flori pe perioada a circa 10 ani.

După ce va înlocui chioscurile de flori, Primăria Sectorului 6 va trece la cele de ziare.

Ciprian Ciucu: „Abia aștept să le văd pe străzi! Sper că vă plac!”

„Vine primăvara și ne primenim. Continuăm să înlocuim mobilierul stradal și să aducem calitate, așa cum este în orașele civilizate din Occident.
  • Chioșcurile de flori improvizate din termopan vor fi înlocuite în acestă primăvară cu chioșcuri de flori elegante care se potrivesc foarte bine cu amenajarile peisagistice pe care le realizăm. După ce înlocuim chioscurile de flori, trecem la cele de ziare și acestea fiind vechi, ruginite și urâte.”, a declarat edilul Sectorului 6.
Foto: Facebook / Primaria Sectorului 6
  • Chioșcurile sunt rezultatul unui concurs de soluții realizat de către Ordinul Arhitecților din România, la solicitarea Primăriei Sectorului 6. Vor fi branșate la electricitate, sunt estetice, mai înguste și nu mai blochează accesul pe trotuare, totuși încăpătoare.
  • Costurile de execuție vor fi recuperate de la comercianții de flori pe perioada a circa 10 ani, completează Ciucu.
”Abia aștept să le văd în sector, nu mai este mult! Sper că vă plac! Calitatea mediului urban contează mult, mobilierul urban contează, aspectul contează. Ține de stima de sine a noastră, a tututor care trăim în #Sectorul6!”, susține sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati