Noi donații către familii defavorizate din județul Dâmbovița, prin magazinele SocialXchange

Familii din localitățile Doicești și Moroeni din Județul Dâmbovița vor intra în curând în posesia unor produse de strictă necesitate donate la cele două sedii ale magazinului SocialXchange de către membri ai comunităţii sectorului, persoane fizice sau juridice.

Obiecte de îmbrăcăminte, jucării și articole pentru nou-născuți au fost astfel încărcate și se îndreaptă spre destinație. Un număr de 35 de familii cu dificultăți financiare, care s-au implicat în activități de muncă în folosul comunității la nivel local, vor fi beneficiarele acestui ajutor.

Astfel, locuitori cu dificultăţi financiare din localităţi precum Dorobanţiu, Luica, Sultana, Nana (jud. Călăraşi) sau Ştefan cel Mare (jud. Olt), au beneficiat în trecut de astfel de produse, puse la dispoziţie prin intermediul SocialXChange.

Prin acţiuni de acest tip, organizate periodic, rolul caritabil al magazinului SocialXChange, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, se extinde dincolo de graniţele comunităţii Sectorului 6.

Mai multe informaţii despre procedura de donaţie şi principiile de funcţionare ale magazinului social puteţi găsi la www.socialxchange.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati