Noi locuri de parcare în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 a anunţat miercuri că va amenaja încă 400 de locuri de parcare.

„Pe lângă reabilitarea mai multor artere de circulaţie, Primăria Sectorului 2 a început în această perioadă lucrările de modernizare a străzii Maior Coravu. Pe lângă refacerea căii de rulare, a trotuarelor (prin amenajarea  acestora cu pavele de beton) şi crearea a 411 locuri de parcare „în spic”, dintre care 19 pentru persoane cu dizabilităţi, se va mări spaţiul verde cu 1533 mp prin alungirea scuarurilor, se vor remedia deficienţele sistemului de colectare a apelor pluviale, precum şi refacerea integrală a semnalizărilor rutiere – verticale şi orizontale. Cu o lungime totală de 897 m, strada Maior Coravu este una dintre principalele artere pe care se desfăşoară accesul rutier şi pietonal către Complexul Naţional”, a precizat un comunicat al instituţiei.

Sursa citată a adăugat că în ultimii 20 de ani nu au existat intervenţii de modernizare şi reabilitare a drumului, au existat în schimb diverse lucrări pentru avarii sau modernizări ale reţelelor subterane, astfel încât carosabilul este deteriorat.

„Modernizarea străzii Maior Coravu şi a zonei adiacente a început încă de anul trecut, atunci când Primăria Sectorului 2 a refăcut spaţiul verde, a reabilitat scuarul, platbandele, zona arcadelor din proximitatea Arenei Naţionale, precum şi Aleea Belvedere”, a menţionat comunicatul citat.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati