Noi locuri de parcare lângă Parcul Tei

Bucureștenii din Sectorul 2 își vor putea cumpăra loc de parcare, pe bază de abonament, în vecinătatea instituției și a Parcului Tei. Parcările sunt în administrarea ADP Sector 2, potrivit Buletin de Bucuresti.

Parcările publice, cu plată, din proximitatea Primăriei Sectorului 2 şi a Parcului Tei, vor putea fi folosite de riverani sau de cei interesați pe bază de abonament, în limita capacității parcării, fără loc rezervat.

Este vorba despre acele parcări cu barieră pentru care acum tariful este de 5 lei pe oră pe timpul zilei şi 50 de bani pe timpul nopţii şi în weekend.

Tariful abonamentului va fi de 200 de lei pe an pentru un loc de parcare. Acesta poate fi utilizat de luni până vineri, în intervalul orar 17:00 – 08:00. În weekend nu există niciun fel de limitări orare. În afara acestui interval, tariful de utilizare a unui loc de parcare pe bază de abonament va fi de 2 lei pe oră.

ADP va atribui câte un singur loc de parcare, pentru fiecare adresă de domiciliu sau reşedinţă, în ordinea cronologică a depunerii cererilor. Prioritate si gratuitate, până la sfârşitul anului, vor avea cei ale căror locuri de parcare au fost desfiinţate sau afectate de lucrările de pe strada Chiristigiilor. Acolo sunt lucrări la proiectul „Noul Obor”.

Procedura de atribuire a unui loc de parcare va fi publicată pe site-ul ADP Sector 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati