Noi lucrări de reparații și întreținere pe arterele din București

Continuă lucrările de reparații și întreținere pe arterele aflate în administrarea Administrației Străzilor, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere și pietonale, anunță primarul general, Nicușor Dan.

Luna aceasta, ASB a efectuat lucrări punctuale în carosabil și pe trotuare pe 20 de artere, printre care Șoseaua Colentina, Splaiul Independenței, Șoseaua Alexandriei, Șoseaua București – Măgurele.

„De asemenea, a trasat marcaje pentru persoane cu dizabilități pe aproximativ 25 de străzi, marcaje pentru stațiile de autobuz în 14 locații și marcaje pentru trecerile de pietoni în 45 de locuri, pe străzi și în intersecții, precum Bd. Expoziției X Str. Mărăști, Șoseaua Morarilor X Str. Baia de Aramă, str. Dinu Lipatti X str. Giuseppe Garibaldi, Bd. Beijing, str. Grigore Cobălcescu X str. Berzei, str. Dr. Iacob Felix X Bd. Alexandru Ioan Cuza.

În același timp, echipele ASB au intervenit pentru remedierea a peste 150 de deficiențe la instalațiile de semaforizare, au montat stâlpi antiparcare pe aproximativ 20 de artere, limitatoare de viteză pe 10 străzi, precum și indicatoare rutiere în peste 120 de locuri, pe artere precum Șoseaua Ștefan cel Mare, Șoseaua Colentina, Șoseaua Andronache, Șoseaua Fundeni, Șoseaua Dobroești, Șoseaua Pantelimon, Bd. Bucureștii Noi, Calea Moșilor, Calea 13 Septembrie”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati