Noi poveşti la Teatrul Ion Creangă din această toamnă

Teatrul Ion Creangă îşi reia activitatea din 3 septembrie, aşteptându-şi publicul la Sala Mică cu spectacole pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 6 ani ca şi la partenerii instituţiei – Teatrul Naţional de Operetă şi Musical ‘Ion Dacian’- care găzduiesc spectacolele pentru copiii cu vârsta peste 6 ani.

Astfel, pe 3 septembrie micuţii vor putea revedea spectacolul ‘Punguţa cu doi bani’, fiind invitaţi să (re)descopere şi ‘Magia ghicitorilor’.

Pe 4 septembrie, ‘Cei trei purceluşi’ vor învăţa o lecţie pe care cu toţii trebuie să o ştim, iar pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical ‘Ion Dacian’ Jack va porni într-o călătorie extraordinară şi plină de peripeţii auzite şi văzute doar în povestea ‘Jack şi vrejul de fasole’.

Pentru publicul foarte tânăr (1-4 ani), este anunţată premiera spectacolului ‘Poveşti cu fire’, avanpremiera fiind programată pe 7 septembrie, iar premiera pe 8 septembrie, de la ora 18,00, la Sala Mică.

‘De asemenea, suntem tare bucuroşi şi entuziasmaţi să anunţăm lansarea noului site www.teatrulioncreanga.ro, platformă care oferă o experienţă online simplificată, acces rapid la informaţii şi aplicaţii care permit o utilizare prietenoasă de pe orice tip de dispozitiv (PC, tabletă, smartphone). Plin de culoare şi ilustraţii vii ale poveştilor noastre, noul site este acum o platformă bine structurată prin care utilizatorii pot afla rapid informaţiile de care au nevoie şi pot achiziţiona online bilete la spectacolele/atelierele dorite, totul extrem de simplu’, se arată în comunicat.

Biletele pentru spectacolele lunii septembrie au fost puse în vânzare atât online, pe platformele Entertix.ro şi Myticket.ro, cât şi la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati