Noi tarife pentru parcarea „Decebal” din Sectorul 3. Lista prețurilor!

Utilizatorii locurilor de parcare de reşedinţă situate la subsolul 2 al parcării subterane „Decebal” din Sectorul 3 achită, începând cu 1 ianuarie, un tarif anual modificat.

Consiliul Local al Sectorului 3 a adus modificări, prin Hotărârea nr. 629/19.12.2023, Regulamentului de organizare şi funcţionare a sistemului de parcare cu plată şi a spaţiilor edificate în parcarea subterană Decebal, altele decât cele cu destinaţia de parcare, aprobat prin HCLS3 nr. 24/24.02.2022.

Conform actului normativ, tariful de parcare anual include TVA şi se impune din prima zi a anului calendaristic sau la data emiterii autorizaţiei de parcare.

Tarifele pentru utilizarea parcării subterane „Decebal”

Tarifele datorate de utilizatorii locurilor de parcare care tranzitează parcajul „Decebal”, precum şi valorile abonamentelor lunare şi anuale sunt următoarele:

* 3 lei inclusiv TVA/oră (pentru un interval de 1-8 ore);

* 24 de lei inclusiv TVA/zi (pentru 24 de ore);

* 100 de lei inclusiv TVA/lună (pentru o lună);

* 1000 de lei inclusiv TVA/an (pentru un an).

Precizăm că pentru primele opt ore costul este de 3 lei/oră, începând cu a noua oră tarifarea se va bloca la suma de 24 de lei până la expirarea celor 24 de ore, devenind abonament de o zi. Tarifarea se repetă după expirarea celor 24 de ore, costul de parcare orar neputând fi fracţionat.

De asemenea, la intrarea în parcarea subterană vizitatorului i se va emite un tichet cu tarifare/oră.

Acesta are la dispoziţie 30 de minute pentru achiziţionarea unuia dintre abonamente de la automatul de plată, fără achitarea contravalorii de 30 de minute. În cazul în care nu se achiziţionează unul dintre abonamente în primele 30 de minute, solicitantul abonamentului trebuie să achite contravaloarea primului tichet, după care poate achiziţiona unul dintre abonamente.

Sistemul de plată, tarifele şi regulile aplicabile pot fi consultate accesând link-ul:
https://www.primarie3.ro/images/uploads/consiliu_local/HCLS3_nr._629_din_19_.12.2023.pdf.

Parcarea Decebal a fost deschisă publicului în anul 2021. Jumătate dintre locurile de parcare amenajate în subteran au fost amenajate ca parcări de reşedinţă pentru locuitorii din zonă (subsolul 2), iar cealaltă jumătate sunt de utilitate publică (subsolul 1).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati