Noile tramvaie Imperio circulă acum și pe linia 10

Începând de sâmbătă, noile tramvaie Imperio circulă și pe linia 10 din București, anunță STB, potrivit Buletin de Bucuresti.

Din cele 12 tramvaie alocate liniei 10, patru au intrat deja pe traseu. Din totalul de 100 de tramvaie achiziționate, 36 sunt în circulație în București.

“Suntem încântați că noile tramvaie sunt în serviciul pasagerilor iar numărul acestora este în continuă creștere. Tramvaiele Imperio sunt foarte bine primite de către pasagerii noștri. Aceștia apreciază confortul suplimentar datorită accesibilității, disponibilității mai multor locuri și spațiului dedicat persoanelor cu dizabilități. Acum, la începutul sezonului cald, călătorii beneficiază și de aerul condiționat al vehiculelor noastre. Ca alternativă ecologică la mașina personală, noile tramvaie aduc o contribuție semnificativă la protecția climei”, a declarat Adrian Criț, Director General STB SA.

Linia 10 asigură, urmând traseul Inelului Principal de circulație al orașului, conexiunea între toate sectoarele Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati