Nokia lansează XR21, versiunea smartphone a emblematicului model Nokia 3310 – FOTO

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, lansează modelul Nokia XR21, echivalentul smartphone al emblematicului model Nokia 3310, cunoscut ca fiind aproape indestructibil.

Nokia XR21 este rezistent la căzături, praf și apă. Compania susține că ”rezistă la orice, de la căderea din buzunarul pantalonilor și lovirea ecranului de pământ până la drumeții în ploaie torențială timp de 72 de ore”.

Aceasta este versiunea smartphone a celebrului și aproape indestructibilului Nokia 3310, a declarat Adam Ferguson, Head of Product Marketing al telefoanelor Nokia. 

”În plus, în timpul testelor interne, Nokia XR21 a supraviețuit căderii de la 1,8 m, precum și scufundării la 1,5 m sub apă timp de o oră, rezistând totodată presiunii echivalente unui jet de 100 de bari (mai mare decât presiunea de cedare a furtunelor pompierilor din Marea Britanie), cu o temperatură a apei de 80°C”, se arată într-un comunicat al companiei.

Rezistent la temperaturi extreme, dar și la un timp îndelungat între încărcări

Durabilitatea Nokia XR21 se extinde și la durata de viață a bateriei. Aceasta poate rezista două zile între încărcări. În plus, telefonul poate rezista și poate fi utilizat la temperaturi cuprinse între -20°C și +55°C, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati