Notarii publici din Bucureşti au plantat 1.500 de copaci

Camera Notarilor Publici Bucureşti şi Fundaţia Notar 2006 au organizat, vineri, cu sprijinul Ocolului Silvic Brăneşti, a patra ediţie a acţiunii de plantare de copaci în Pădurea Cernica, judeţul Ilfov.

Iniţiativa face parte din campania mai amplă promovată de Camera Bucureşti pentru îmbunătăţirea calităţii mediului şi a vieţii comunităţii. Campania eco friendly cuprinde, pe lângă acţiunile anuale de plantare, şi demersurile de colectare şi valorificare selectivă a deşeurilor de hârtie rezultate din activitatea Camerei şi a birourilor notariale. În anul ce a trecut, contravaloarea a peste 47 de tone de deşeuri hârtie predate spre valorificare către societăţi specializate a fost folosită tot pentru acţiuni de împădurire. În contextul actual al crizei climatice, notarii publici au înţeles că este important să se implice activ şi să promoveze un stil de viaţă sustenabil contribuind, an de an, împreună cu familiile lor, la crearea unui viitor mai bun şi mai verde.

„Prin păstrarea acestei tradiţii ne arătăm angajamentul nostru ferm de a contribui la protejarea planetei. Ne alăturăm astfel altor voluntari din societatea civilă ce împărtăşesc aceleaşi valori şi susţin cauze similare. Împreună, putem construi un viitor sustenabil în care resursele naturale să fie protejate şi gestionate responsabil. Fiecare copac plantat, fiecare loc verde curăţat, fiecare resursă naturală salvată, reprezintă o contribuţie importantă pentru un mediu sănătos şi durabil” a declarat preşedinta Camerei Notarilor Publici Bucureşti, doamna Laura Badiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati