Nou centru de vaccinare anti-COVID în Sectorul 6, pe Aleea Lunca Cernei

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 deschide, începând de vineri, un nou centru fix de vaccinare anti-COVID în Aleea Lunca Cernei, nr. 6A.

„Noul centru asigură vaccinarea cu serul Pfizer şi dispune de personal calificat şi toate dotările necesare bunei desfăşurări a procesului de vaccinare”, informează un comunicat al Primăriei Sectorului 6.

În ziua deschiderii, centrul va funcţiona începând cu ora 15,00 până la ora 20,00, iar programul obişnuit de lucru va fi de luni până duminică în intervalul orar 08,00 – 20,00.

 

Unde te mai poți vaccina în Sectorul 6

În subordinea DGASPC Sector 6 mai funcţionează Centrul de vaccinare din Calea Plevnei nr. 234 (Clubul seniorilor „Mihai Eminescu”), care este deschis zilnic de la 08,00 la 20,00 şi unde se administrează ser Pfizer şi Johnson&Johnson.

În cadrul celor două centre se poate administra şi doza a III-a de vaccin Pfizer, pentru persoanele care au 180 de zile de la data efectuării celei de-a doua doze.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 anunţă, totodată, închiderea centrului de vaccinare drive thru Plaza.

Primăria Sectorului 6 aminteşte că, potrivit Legii nr. 221/2021 şi a Ordinului 1863/2021 emis de Ministerul Sănătăţii, persoanele care se vaccinează cu schemă completă de vaccinare după data de 31 august 2021 beneficiază de o zi liberă plătită, care nu se include în durata concediului de odihnă, precum şi de o alocaţie de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă pe suport de hârtie, respectiv cinci tichete în valoare de 20 de lei fiecare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati