Nou centru medical pentru aproape 10.000 de ilfoveni în localitatea Glina

0
292

Nou centru medical pentru aproape 10.000 de ilfoveni în localitatea Glina.

Este vorba despre noul dispensar aflat în etapa de construcție, care va oferi multiple servicii medicale, cabinete dotate conform standardelor comunității europene, dar și locuri de joacă pentru copii și spații verzi.

Astăzi, grupul de lucru care se ocupă de acest proiect a mers în teren pentru a verifica și monitoriza dinamica evolutivă a lucrărilor, de la momentul demarării, respectiv, anul 2021, până în prezent, se anunță într-un comunicat al CJ Ilfov.

Vă prezentăm, alăturat, imagini sugestive și relevante pentru stadiul actual al lucrărilor. În funcție de condițiile meteorologice, lucrările vor continua.
𝗣𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃, Hubert Thuma: Finanțarea acestui proiect vital pentru sănătatea ilfovenilor este asigurată în proporție de 90% de către Consiliul Județean Ilfov, respectiv, 10% de către Primaria Glina. Alături de echipa mea, susțin ca proiectele să fie realizate CU și PENTRU oameni. Alături de partenerii locali, de primării, sunt prioritizate obiectivele de care comunitatea Ilfov are nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.