Nouă elevi din București cu media de admitere peste 9 au rămas nerepartizați la liceu

6.852 de elevi au rămas nerepartizați la liceu după afișarea rezultatelor privind admiterea 2022. 15 dintre ei au avut medii de admitere peste 9.00, potrivit centralizării datelor la nivel național, pe platforma admitere.edu.ro. Nouă elevi sunt din Capitală.

Rezultatele admiterii la liceu 2022 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro și la avizierele liceelor.

Astfel, 110.035 de absolvenți adică 94,13 % au fost repartizați computerizat. Un număr de 6.852 absolvenți, adică 5,87%, au rămas nerepartizați.

În București au fost înscriși 15.307 de absolvenți, din care 1.216 sunt nerepartizați.

Din cei 6.852 de absolvenți la nivel național, 15 au avut medii de admitere peste 9.

Este vorba despre nouă elevi din București, trei din Cluj, doi din Constanța și unul din Mureș. 143 de elevi au avut media de admitere peste 8.

De asemenea, doi dintre elevi au avut nota 10 la matematică la Evaluarea Națională, potrivit informațiilor oficiale.

Când rămân elevii nerepartizați la liceu

În cazul în care candidatul nu are loc la nici una din opțiunile exprimate pe fișă, el rămâne nerepartizat în această sesiune de admitere și va trebui să participe la o sesiune ulterioară, organizată numai pe locurile rămase libere în această sesiune.

Situația poate apărea în cazul în care candidatul nu a exprimat suficiente opțiuni, opțiunile exprimate de el fiind ocupate înaintea lui de alți candidați care au medii mai mari.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati