Noua emisiune prezentată de Cosmin Seleşi intră în locul lui Cabral de săptămâna viitoare

Cabral este la ultimele emisiuni „Ce spun românii” la Pro TV. De săptămâna viitoare, din 12 decembrie, intră noua emisiune-concurs, „Batem palma?” prezentată de Cosmin Seleşi, care s-a alăturat Pro TV, după o lungă colaborare cu Antena 1.

Cabral a anunţat încă de săptămâna trecută că urmează să ia o pauză de la televiziune. „Am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toţi ai mei. Am nevoie să mă plictisesc. Să ştiu ce înseană să-mi trag sufletul”, scrie Cabral pe blogul personal.

„Nu că mă opresc, nu că nu mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit”, mai notează prezentatorul TV.

Cosmin Seleși abia așteaptă întâlnirea cu cei de acasă

Cosmin Seleși abia așteaptă întâlnirea cu cei de acasă și este convins că telespectatorii se vor bucura la maximum de noul show.

”Am așteptat mult timp acest moment să vă pot spune că au mai rămas doar câteva zile și ne vedem! Sunt foarte încântat că vom fi alături de cei de acasă de luni până vineri și sper să vă aducem relaxarea atât de necesară după o zi încărcată. Veți face cunoștință cu niște concurenți extraordinari și am siguranța că îi veți îndrăgi din prima clipă. Despre Batem Palma? vă mai spun doar atât: o să vă treacă prin toate emoțiile și o să vă lase cu un zâmbet larg pe față. Ne vedem pe 12 decembrie!”, a adăugat prezentatorul.

Au mai rămas doar câteva zile până când telespectatorii se vor putea bucura de luni până vineri, de la ora 18:00, de un show ce nu trebuie ratat!

Cosmin Seleși le aduce tuturor celor de acasă, din 12 decembrie, formatul în care cei care riscă și se folosesc de noroc pot câștiga o sumă importantă de bani… sau dimpotrivă una extrem de mică!

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati