Noua grădiniță cu grupe de creșă din Pantelimon prinde contur

Lucrările continuă la grădinița cu grupe de creșă din strada George Călinescu, iar construcția a prins contur. La Tronsonul IV s-a finalizat termoizolația cu vată minerală, s-a aplicat amorsa în vederea aplicării tencuielii decorative, s-au executat lucrări de placare a glafurilor pe fatada, s-a aplicat tencuiala decorativă în proporție de 70%, se execută lucrări de placare tavane cu gips carton la parter și etajul I, potrivit viitorulilfovean.ro.

La Tronsonul III se execută tencuielile exterioare ale fațadei, se aplică termoizolație a fațadei cu vată minerală, se execută lucrări de placare a glafurilor fațadei și s-a început placarea tavanelor cu gips carton la etajul I și parter.

La Tronsonul II s-au executat tencuielile exterioare la etaj, s-au făcut tencuieli de rectificare a fațadei, placare glafuri fațadă și interioare, se aplică masa de spaclu și plasa de fibră pe fațadă.

La Tronsonul I s-au executat tencuielile interioare la etajul I, se execută tencuielile de rectificare a fațadei, de plachează cu vată minerală fațada, se execută lucrări de placare a glafurilor pe fațadă, se aplică masa de spaclu și plasa de fibră pe fațadă.

La întreaga lucrare se execută racorduri la canalizarea menajeră și pluvială.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati