Noua grădiniță cu grupe de creșă din Pantelimon prinde contur

0
228
sursa foto: www.viitorulilfovean.ro

Lucrările continuă la grădinița cu grupe de creșă din strada George Călinescu, iar construcția a prins contur. La Tronsonul IV s-a finalizat termoizolația cu vată minerală, s-a aplicat amorsa în vederea aplicării tencuielii decorative, s-au executat lucrări de placare a glafurilor pe fatada, s-a aplicat tencuiala decorativă în proporție de 70%, se execută lucrări de placare tavane cu gips carton la parter și etajul I, potrivit viitorulilfovean.ro.

La Tronsonul III se execută tencuielile exterioare ale fațadei, se aplică termoizolație a fațadei cu vată minerală, se execută lucrări de placare a glafurilor fațadei și s-a început placarea tavanelor cu gips carton la etajul I și parter.

La Tronsonul II s-au executat tencuielile exterioare la etaj, s-au făcut tencuieli de rectificare a fațadei, placare glafuri fațadă și interioare, se aplică masa de spaclu și plasa de fibră pe fațadă.

La Tronsonul I s-au executat tencuielile interioare la etajul I, se execută tencuielile de rectificare a fațadei, de plachează cu vată minerală fațada, se execută lucrări de placare a glafurilor pe fațadă, se aplică masa de spaclu și plasa de fibră pe fațadă.

La întreaga lucrare se execută racorduri la canalizarea menajeră și pluvială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.