Vremea ne dă bătăi de cap. Nouă județe și Capitala au fost afectate de vreme severă

0
3371

Pompierii au intervenit în ultimele 24 de ore în nouă județe și în Capitală pentru înlăturarea efectelor negative ale vremii. Cinci curți au fost inundate, iar 14 copaci au fost doborâți de vânt.

Au fost înregistrate efecte ale vremii în județele Arad, Bihor, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Prahova, Sălaj, Timiș, Vrancea și în București.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din cinci curți și pentru degajarea a 14 copaci căzuți pe carosabil și a mai multor elemente de construcție de la acoperișurile a patru imobile, fiind avariate cinci autoturisme. În urma acestor evenimente nu au fost înregistrate victime.

Ceață, vânt și ninsori, în mai multe regiuni ale țării

De asemenea, din cauza vremii nefavorabile, traficul feroviar a fost blocat, temporar, pe secția de cale ferată 915 Caransebeș-Reșița Sud, județul Caraș-Severin, din cauza unui copac căzut pe linia de contact. Conform IGSU, situația a fost remediată și traficul a fost reluat.

Reprezentanții IGSU susțin că situația este monitorizată permanent, la nevoie fiind posibilă dislocarea în județele afectate a forțelor și mijloacelor din alte zone în care nu sunt înregistrate situații de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.