Nouă spitale din București primesc echipamente și aparatură vitale, în valoare de 25.000 de euro

Nouă unități medicale din București primesc aparatură și echipamente medicale vitale în valoare de 25.000 de euro, achiziționate din fondul de urgență pentru spitale deschis de Salvați Copiii România.

Este vorba despre Maternitatea Polizu, Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, Maternitatea Giulești, Spitalul Clinic Filantropia, Spitalul Clinic Malaxa, Maternitatea Cantacuzino, Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon”, Spitalul Universitar de Urgență București și Centrul de Urgențe Stomatologice pentru Copiii din București.

Pentru a veni în sprijinul medicilor, au fost achiziționate 60 de termometre no touch, echipamente de protecție, o unitate de control completă pentru masă de reanimare, o sondă pentru ecografie și un aparat de nebulizare, scrie wall-street.ro.

Peste 5.000 de cadre medicale au primit sprijin de la Salvați Copiii

Până în acest moment, 35 unități medicale și de îngrijire pacienți și 79 de cabinete de medicină de familie au primit echipamente de protecție și aparatură performantă. Peste 5.000 de cadre medicale au fost astfel sprijinite în lupta contra pandemiei cu 139.625 de echipamente și materiale medicale indispensabile.

În perioada următoare, Salvați Copiii România va continua echiparea spitalelor cu echipamente de protecție și aparatură medicală (ventilatoare, termometre no touch, aparate de dezinfectare, laringoscoape, videofibroscoape, nebulizatoare) pentru:
• Spitalul Județean Cluj-Napoca – Neonatologie I
• Spitalul Județean Cluj-Napoca – Neonatologie II
• Spitalul Județean Cluj-Napoca – Secția ORL
• Spitalul Grigore Alexandrescu – Secția ORL
• Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) al INSMC Alessandrescu-Rusescu București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati