Noul prefect al Capitalei vrea să aplice măsuri „concrete, eficace şi proporţionale”

0
409
Foto: Facebook / Alexandra Georgiana Văcaru

Noul prefect al Municipiului Bucureşti, Georgiana-Alexandra Vacaru, a anunţat că obiectivul său principal este protecţia vieţii şi sănătăţii cetăţenilor şi că va aplica măsuri „concrete, eficace şi proporţionale”.

„Insist pe buna credinţă şi pe onestitatea cu care îmi voi îndeplini atribuţiile şi garantez că obiectivul principal va fi protecţia vieţii şi a integrităţii şi a sănătăţii persoanelor în această perioadă. (…) Trebuie să respectăm şi profesioniştii (…). O să mai am în vedere un alt obiectiv vital, care este siguranţa cetăţenilor. (…) Vom aplica măsuri concrete, eficace şi proporţionale şi sper să găsesc forţa necesară şi să îmi pun toată cunoaşterea şi priceperea în slujba locuitorilor Municipiului Bucureşti pentru a trece împreună peste aceste momente dificile şi pentru a clădi încrederea, care este acum mai importantă decât oricând”, a spus Georgiana-Alexandra Vacaru joi, după ce a depus jurământul, scrie pressonline.ro.

Ea a insistat pe menţinerea unui climat care să ia în considerare funcţionalitatea şi continuarea activităţilor economice, prin implementarea politicilor guvernamentale.

Noul prefect al Capitalei a adăugat că trebuie să convoace o şedinţă extraordinară a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.