O adolescentă de 16 ani care conducea fără permis de conducere a lovit cinci mașini parcate în Sectorul 3

O adolescentă de 16 ani care conducea fără permis de conducere a lovit cinci autoturisme parcate pe o stradă din Sectorul 3. Ea era urmărită de poliţiştii Brigăzii Rutiere după ce refuzase să oprească la semnalul acestora.

”La data de 23 septembrie 2024, în jurul orei 01.40, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 11 Poliţie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, pe o stradă din Sectorul 3.
  • Întrucât şoferul autoturismului a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea, poliţiştii din cadrul subunităţii au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice şi luminoase. Ulterior, şoferul a intrat în coliziune cu cinci autoturisme parcate regulamentar”, relatează reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.
La faţa locului a sosit şi un echipaj medical, persoanele în cauză refuzând îngrijirile medicilor.
Poliţiştii au identificat şi depistat o tânără, în vârstă de 16 ani, bănuită de comiterea faptelor. Fata a fost testată cu aparatul etilotest, dar şi cu aparatul Drugtest, rezultatele fiind negative.
Tânăra a fost dusă la sediul subunităţii de Poliţie şi ulterior la Biroul Accidente Uşoare Sector 3.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie, pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati