O agenție de turism le oferă clienților posibilitatea de a închiria online rulote și autorulote. De la cât pornesc prețurile

0
659
Imagine de Volker Glätsch de la Pixabay
Agenția de turism online Vola.ro a anunțat că a încheiat un parteneriat cu platforma de închiriere de autorulote RUUTS.Travel, iar ca urmare a acestei înțelegeri ceea ce înseamnă că turiștii pot rezerva acum direct pe site un camper pentru vacanțele lor în țară sau în afară.

În ultimii ani, călătoriile cu autorulota au câștigat tot mai multă popularitate, în special datorită libertății și confortului pe care le oferă această opțiune. În felul acesta, turiștii se pot bucura de mobilitate totală și pot explora mai multe destinații în deplasările lor, ceea ce contribuie la crearea unei experiențe unice de vacanță. În prezent, cu Vola.ro și RUUTS.Travel, călătorii își pot rezerva atât zborurile, cât și autorulota cu care se vor deplasa odată ce ajung la destinație, scrie economica.net.

Ce caută românii atunci când aleg o călătorie cu autorulota?

Potrivit datelor Vola.ro și RUUTS.Travel, în România, interesul pentru autorulote crește de la un an la altul, țara noastră ocupând acum locul nouă în topul statelor cu un sector de camping bine dezvoltat.

În ceea ce privește profilul turiștilor care merg cu autorulota, clienții RUUTS sunt, de regulă, familii cu copii, grupuri de trei- șase membri, care caută rulote complet echipate, cât mai family-friendly.

Pentru vacanțele de vară, aceștia preferă călătoriile în străinătate, dar există și un segment important de turiști care preferă să rămână aproape de casă și să închirieze autorulota pentru câteva zile petrecute în mijlocul naturii.

Care sunt prețurile de închiriere pentru autorulote?

În momentul de față, RUUTS.Travel dispune de 100 de autorulote și estimează că va ajunge la 500 până la finalul acestui an. Rulotele și autorulotele RUUTS.Travel sunt dotate cu o serie de facilități care variază de la un model la altul: toalete, dușuri, aer condiționat, sistem de încălzire, bucătărie, panouri solare, copertină, suport pentru biciclete, mobilier de camping etc.

Atunci când vine vorba despre durata de închiriere a autorulotei, așa cum era de așteptat, lucrurile diferă de la un sezon la altul: pe timp de vară, când vremea permite explorările în aer liber, turiștii închiriază autorulote pentru șapte zile, pe când iarna aceștia închiriază autorulotele pentru aproximativ trei zile, în medie.

Tarifele pentru închirierea de autorulote variază, de asemenea, de la un model la altul. De exemplu, în plin sezon estival, prețurile medii pentru o rulotă care se atașează la mașină sunt de 60-80 de euro/noapte, în timp ce prețurile medii pentru o autorulotă sunt de 120-175 de euro/noapte. În afara sezonului, prețurile pot fi cu până la 40% mai mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.