O autocisternă cu motorină s-a răsturnat pe E85. La scurt timp s-a răsturnat și mașina pompierilor trimisă în zonă

0
314
sursa foto: Facebook - Poliția Română

O autocisternă încărcată cu 26 de tone de motorină s-a răsturnat pe E85, iar la scurt timp, autocisterna cu apă care venea spre locul accidentului pentru intervenție s-a răsturnat și ea, scrie digi24.ro.

Pompierii militari au intervenit, duminică, după ce o autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe E85, pe raza localităţii Roşiori, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alina Găleată.

Sursa citată a precizat că autocisterna, încărcată cu 26 de tone de motorină, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar șoferul auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, autocisterna încărcată cu motorină are şase compartimente, iar pe la capacele a două dintre acestea erau scurgeri de combustibil. Pompierii militari asigură măsurile PSI la faţa locului.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospeciala de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autocisternă cu apă.

În apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apă s-a răsturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers. Șoferul, singurul ocupant al autovehiculului, a fost evaluat de către echipajul SMURD şi a refuzat transportul la spital.

Cauzele şi împrejurările producerii celor două accidente vor fi stabilite de către organele competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.