O autocisternă cu motorină s-a răsturnat pe E85. La scurt timp s-a răsturnat și mașina pompierilor trimisă în zonă

O autocisternă încărcată cu 26 de tone de motorină s-a răsturnat pe E85, iar la scurt timp, autocisterna cu apă care venea spre locul accidentului pentru intervenție s-a răsturnat și ea, scrie digi24.ro.

Pompierii militari au intervenit, duminică, după ce o autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe E85, pe raza localităţii Roşiori, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alina Găleată.

Sursa citată a precizat că autocisterna, încărcată cu 26 de tone de motorină, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar șoferul auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, autocisterna încărcată cu motorină are şase compartimente, iar pe la capacele a două dintre acestea erau scurgeri de combustibil. Pompierii militari asigură măsurile PSI la faţa locului.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospeciala de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autocisternă cu apă.

În apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apă s-a răsturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers. Șoferul, singurul ocupant al autovehiculului, a fost evaluat de către echipajul SMURD şi a refuzat transportul la spital.

Cauzele şi împrejurările producerii celor două accidente vor fi stabilite de către organele competente.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati