O beneficiară a magazinului caritabil SocialXChange a organizat un atelier de mandale pentru copii

Un atelier inedit de realizat mandale a avut loc vineri, în cadrul magazinului caritabil SocialXChange Drumul Taberei. Atelierul a fost susținut de către una dintre beneficiarele magazinelor.

“Magazinele caritabile SocialXchange m-au ajutat atât de mult în ultimii ani! Datorită lor am reușit nu doar să le ofer aniversări de neuitat nepoților, ci și să am sărbători mai frumoase și lipsite de stresul: Eu ce pun pe masă? Așa că mi-am dorit mult să ofer, la rândul meu, comunității care mi-a sărit în ajutor. Recunoștința se arată cel mai bine prin fapte”, a declarat Ileana, în vârstă de 59 de ani, cea care a coordonat atelierul.

Potrivit specialiștilor, realizarea acestor diagrame este o activitate relaxantă și meditativă recomandată chiar și adulților, întregul proces fiind folosit în scop terapeutic, de relaxare, de calmare, de rezolvare a problemelor și de organizare. La activitate au participat copii din comunitate, invitați în urma donațiilor de rechizite oferite de părinți, de la începutul anului școlar și până în prezent.

Donațiile se pot face de către orice persoană fizică sau juridică, iar generozitatea oamenilor sau a firmelor este răsplătită fie prin produsele aflate în magazinul caritabil, fie prin alte servicii, precum aniversări organizate la Conacul Golescu Grant, tabere de vară sau bilete la evenimente. Pentru informații suplimentare, ne puteți scrie pe adresa de e-mail: office@socialxchange.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati