O cisternă și un TIR au luat foc după ce s-au ciocnit pe Centura București. O persoană a murit

O cistenă a fost implicată într-un grav accident rutier, astăzi, pe Centura Bucureşti, între Jilava şi Măgurele, iar imediat după impact a luat foc. O persoană a murit, iar o alta a fost rănită.

Imediat după impact, cele două autovehicule au fost cuprinse de flăcări. Unul dintre şoferi a fost rănit şi va fi transportat la spital, în timp ce al doilea a fost găsit mort.

Potrivit primelor informaţii, cisterna, care ar fi încărcată cu furaje, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt camion care transporta deşeuri metalice.

„La data de 18 mai a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB Măgurele Jilava, Km 44, arde o cisternă, posibil transport de mălai și un alt autotren de transport marfă. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Măgurele și ai Serviciului Rutier Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și echipaje SMURD și ambulanțe.

Polițiștii rutieri au asigurat perimetrul locului unde s-a produs evenimentul. În urma evenimentului, a rezultat rănirea unei persoane, care, la acest moment, primește îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului. Se efectuează activități pentru identificarea și a altor posibile victime”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Traficul în zonă este restricționat

De asemenea, la faţa locului au intervenit şi pompierii, precum şi echipaje SMURD.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Șoseaua de Centură între un TIR și o cisternă. Alertate 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN și o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF. Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Până în acest moment nu avem informații privind conținutul transportului. Traficul în zonă este restricționat”, au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati