O clădire monument istoric, situată pe strada Mihai Vodă, va fi reabilitată prin PNRR. Procedura de achiziție, lansată în SEAP

Primarul Nicuşor Dan anunţă că a lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru consolidarea unei clădiri rezidenţiale, monument istoric, situată în str. Mihai Vodă. Imobilul va fi consolidat cu finanţare din PNRR.

  • ”Am lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru consolidarea unei clădiri rezidenţiale, monument istoric, situată în str. Mihai Voda nr. 13, sector 5. Imobilul va fi consolidat cu finanţare din PNRR”, precizează primarul Dan într-o postare pe Facebook.

Clădirea are patru etaje şi o suprafaţă desfăşurată de 1820 mp. De asemenea, este încadrată în clasa de risc seismic RsI cu risc ridicat de prăbușire în cazul unui cutremur.

  • Potrivit sursei citate, clădirea a fost construită anterior anului 1935 şi are funcţiune de locuinţe colective, fiind situată în Zona Construită Protejată 16 – Calea Victorei.
Companiile interesate pot să depună oferte până pe 12 februarie 2024, iar anunţul din SEAP poate fi consultat accesând linkul: https://www.e-licitatie.ro/…/simplifi…/v2/view/100197909

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati