O clinică medicală din Ilfov emitea documente pentru schimbarea permiselor fără ca șoferii să meargă la control

O clinică medicală din București a emis fișe medicale necesare șoferilor pentru preschimbării permiselor de conducere fără ca aceștia să fie prezenți la control, transmite Antena 3 CNN.

O clinică medicală din Ilfov a eliberat fișe medicale, necesare preschimbării permiselor de conducere, fără ca pacienții să fie prezenți. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov fac noi audieri joi în cadrul unui dosar înregistrat anul trecut.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov continuă cercetările într-un dosar penal înregistrat în cursul anului 2022, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și abuz în serviciu.

Au loc activități procedurale cu privire la activitatea infracțională privind eliberarea în fals a fișelor medicale, necesare preschimbării permiselor de conducere, ce ar fi fost desfășurată de angajații unei clinici medicale.

Conform Mediafax, la data de doi martie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, în cadrul aceluiași dosar penal, polițiștii Serviciului Rutieri, împreună cu criminaliști și polițiști de la economic, au efectuat cinci percheziții la cinci locații din București, iar în urma probatoriului administrat au reținut patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și abuz în serviciu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati