O companie de ridesharing din România oferă curse gratuite celor care merg să se vaccineze împotriva Covid

Compania FREE NOW se implică în lupta împotriva Covid și oferă curse gratuite celor care călătoresc în următoarea lună prin aplicația de taxi și ridesharing pentru a se imuniza împotriva COVID-19.

Pe lângă România, compania desfășoară campania și în Germania, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Grecia și Polonia. Reprezentanții companiei au informat că vor oferi curse gratuite în valoare de un milion de euro.

„Pasagerii care călătoresc în următoarea lună către sau dinspre un centru de vaccinare din orașele în care este disponibilă aplicația FREE NOW primesc contravaloarea curselor plătite cu cardul sau un voucher valoric pentru cursele achitate cu numerar, în limita a 18 lei per cursă.

Fiecare pasager poate beneficia de 2 curse gratuite care au ca destinație sau punct de plecare un centru oficial de vaccinare din orașul lor. Pentru șoferi, cursele se desfășoară normal, valoarea lor fiind achitată integral„, se arată în document.

Ce trebuie să facă pasagerii pentru a beneficia de cursa gratuită

  1. Călătoresc cu FREE NOW către sau dinspre unul din centrele oficiale de vaccinare din orașul lor
  2. Transmit detaliile despre curse, împreună cu dovada vaccinării prin completarea formularului disponibil pe pagina https://support.free-now.com/hc/ro/requests/new, precizând că solicită rambursarea călătoriei pentru vaccinare
  3. FREE NOW returnează contravaloarea curselor plătite cu cardul sau oferă vouchere valorice dacă plata s-a făcut în numerar.

„Există segmente importante ale populației pentru care transportul reprezintă o provocare, ba chiar o problemă uneori. Motivele sunt fie de ordin financiar, fie legate de lipsa unei infrastructuri de transport public corelate cu nevoile de deplasare în orașe. Segmentele cele afectate sunt persoanele în vârstă și cele cu venituri mici.

Este datoria instituțiilor statului, dar și a companiilor private să se implice activ pentru accelerarea procesului de imunizare a românilor, așa încât să revenim la o viață economică și socială normală”, a declarat Anca Gherle, Public Affairs Manager FREE NOW România.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati