O companie de taxi din București oferă gratuit personalului medical şi persoanelor cu dizabilităţi maşini pentru deplasarea la spitale

Transportatorii, membri în Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), vor pune, gratuit, la dispoziţia personalului medical şi a persoanelor cu dizabilităţi care trebuie să se deplaseze la spitale şi clinici medicale mai multe maşini, se arată într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

„Vom pune, gratuit, la dispoziţia medicilor şi a asistenţilor medicali, mai multe maşini, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie să se deplaseze spre locurile de muncă şi dinspre locul de muncă spre casă. De asemenea, vom pune maşinile şi la dispoziţia persoanelor cu dizabilităţi care trebuie să se deplaseze, în această perioadă, la unităţi sanitare. Speed Taxi este primul nostru membru care îşi oferă serviciile, gratuit, în Capitală, iar în următoarele zile vom anunţa ce alţi membri se alătură demersului şi cum pot fi contactaţi. Dorim să ajutăm societatea românească, prin această acţiune umanitară, pentru că transportul rutier de persoane este indispensabil societăţii, aşa cum şi societatea este indispensabilă transportului de persoane. În speranţa că împreună vom putea trece cu bine peste această grea încercare, vom ajuta sistemul medical şi persoanele nevoiaşe cu tot ce vom putea”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR.

Potrivit sursei citate, compania Speed Taxi, membru COTAR, va pune la dispoziţia medicilor, asistenţilor medicali şi persoanelor cu dizabilităţi trei maşini, dintre care două „8+1” şi o maşină pentru persoane cu dizabilităţi.

Cei care au nevoie de aceste servicii, în Bucureşti, pot suna gratuit la numerele de telefon *9477, *9488 sau prin intermediul aplicaţiei Speed Taxi, iar pe măsură ce se vor alătura acestei acţiuni umanitare şi alţi membri COTAR, se va reveni cu informaţii suplimentare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati