O companie din Otopeni a dat prime de Crăciun doar celor vaccinați

O companie din Otopeni a oferit prime de Crăciun doar angajaților vaccinați. Firma face parte din grupul irlandez Paragon prezent în 70 de state la nivel global, dintre care 20 în Europa.

Pe o ușă a fost lipit un afiș în care angajații erau informați că „există un buget pentru prime de Crăciun, care se pot acorda de către echipa de management, la discreția acesteia”, potrivit Libertatea.

„Pot fi acordate doar persoanelor angajate care s-au vaccinat cu cel putin o doza impotriva Covid pana la data de 23/12/2021”, se mai preciza în afiș.

Contactat de Libertatea, un reprezentat al companiei a spus că nu vede unde este problema în a acorda prime doar celor vaccinați.

„Atâta timp cât Guvernul României și politicile de stat încurajează și există o campanie pro-vaccinare a statului român, există o loterie a vaccinării cu o persoană care câștigă pentru că s-a înscris și este vaccinat, atâta timp cât Primăria Sector 2 a oferit patru mici doar la cei vaccinați, atâta timp cât există un program de recompensare a celor care se duc să doneze sânge, nu văd unde este problema dacă o companie ar decide să acorde un beneficiu unei persoane care merge într-o direcție în care și statul român este de acord”, a declarat acesta.

El a subliniat însă că angajații care nu s-au vaccinat nu au avut nimic de suferit.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati