O companie medicală nu mai oferă gratuități refugiaţilor ucraineni: Apelau la servicii medicale ”din maşini de lux”

OK Medical anunţă suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni, argumentând că „trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând” şi că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile clinicii au făcut-o „din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”.

„Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând. De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulţi oameni ca urmare a infecţiei cu Covid-19, decât civili în acea zonă de conflict”, anunță compania într-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

Astfel, OK Medical anunță „suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni”.

„Acest fapt survine şi ca urmare a faptului că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au facut-o din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”, precizează reprezentanţii clinicii.

În același timp, compania anunță că „TOATE rudele de gradul 1 ale persoanelor decedate din cauza infecţiei cu Covid-19 începând cu data de 1 ianuarie 2022, beneficiază de analize GRATUITE şi de asigurare medicală privată de sănătate valabilă 6 luni la toţi furnizorii privaţi de servicii medicale de pe teritoriul României”.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati