O expoziţie temporară de reptile vii, găzduită din 10 octombrie de Muzeul „Antipa”

„Reptilia”, expoziţie temporară de reptile vii prin care poate fi observat comportamentul unora dintre cele mai fascinante vieţuitoare, va putea fi vizitată în periaoda 10 octombrie 2020 – 13 iunie 2021 la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Potrivit experţilor, reptilele pot fi admirate în siguranţă în expoziţie. Ele provin din locuri exotice. Cu ajutorul terariilor de sticlă, care permit o expunere în condiţii de siguranţă, „Reptilia” oferă o fascinantă incursiune în lumea acestor misterioase animale, scrie news.ro.

Mamba neagră, cobra scuipătoare, vipera de Gabon, pitonul reticulat sau anaconda sunt doar câteva dintre speciile din expoziţie.

Astfel, vizitatorii vor afla că veninul reprezintă doar un instrument de supravieţuire şi că multe reptile se folosesc de diverse substanţe chimice ca mijloc de comunicare sau chiar de camuflaj.

Alături de animale vii, în expoziţie vor fi şi valoroase specimene din colecţiile ştiinţifice ale Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Expoziţia este deschisă în programul normal de vizitare al muzeului iar preţul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru copil/ student/ pensionar şi 15 lei/ adult. Copiii cu vârste mai mici de 3 ani au gratuitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati