O familie a rămas fără casă după explozia de la Crevedia

1
322

Strigăt disperat de ajutor din partea unei familii din Crevedia. Casa oamenilor, care se află față în față cu stația GPL, a fost distrusă în urma exploziilor. Oamenii au petrecut noaptea pe câmp, desculți, fără haine și nemâncați până când un vecin le-a sărit în ajutor, scrie antena3.ro.

Unul dintre membrii familiei, un bărbat care lucrează în străinătate, spune că autoritățile locale nu au încercat să le ofere niciun fel de ajutor. Tatăl său a fost rănit grav de suflul exploziei și este acum internat la spitalul Floreasca din Bucureşti.

Echipa Antena 3 CNN a încercat să dea de primarul din Crevedia, dar acesta nu a răspuns la telefon.

„Am fost contactat doar de vecinii din sat. Un singur vecin a încercat să dea de familia mea pentru a-i ajuta. În urmă cu zece minute vorbisem cu ei și apoi nu mai răspundea nimeni la telefon.

M-a sunat cineva și mi-a spus că toți sunt morți pentru că nimeni nu știau unde sunt.

Într-un târziu am dat de verișoara mea care mi-a spus tot ce s-a întâmplat. Tata a auzit un zgomot puternic, fiind acel transfer de gaz. A ieșit la strada și atunci a fost izbit de suflul exploziei.

Mi s-a spus că are arsuri pe 99% din corp, că este un caz foarte greu să că trebuie să ajung în țară”, a declarat un membru al familiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.