O femeie a fost atacată de o haită de câini în zona Lacul Morii

O femeie a ajuns la spital miercuri cu mai multe muşcături după ce a fost atacată de o haită de câini în zona Lacul Morii din Capitală.

„La data de 20 aprilie 2022, în jurul orei  09. 20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o persoană, prin apel 112, cu privire la faptul ca a observat pe câmpul  de  lângă digul Lacul Morii ,o femeie care a fost atacată de mai mulţi câini”, anunţă Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, precum şi echipaj de prim ajutor.

Femeia a fost identificată şi transportată la spital, cu mai multe muşcături, mai spune sursa citată.

Polţia Capitalei a mai precizat că a fost anunţată Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor şi că în prezent sunt desfăşurate activităţi de cercetare a condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Legat de acest incident, Primăria Sectorului 6 a precizat că Politia Locală Sector 6 nu a fost sesizată cu privire la acest caz. Totodată, autoritatea locală informează că primăria de sector nu are competențe pe zona animalelor fără stăpân.

“Serviciul de ecarisaj se află la ASPA, autoritate aflata în subordinea PMB”, mai spune sursa citată.

În același timp, primăria completează că Politia Locala Sector 6 a sesizat ASPA ori de cate ori a întâlnit pe raza sectorului câini fără stăpân: “Astfel, în 2019, avem înregistrate 93 de sezizari, in 2020, 109, 2021, 59, iar in primele trei luni ale acestui an șapte solicitări de intervenție.”

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati