O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din București

O femeie a murit, luni după-amiază, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Luni, 20 februarie 2023, în jurul orei 14:00, polițiștii Secției 17 au fost anunțați, prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi căzut, de la un etaj superior al unui bloc, din sectorul 5.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, dar și un echipaj medical care a constatat decesul.

„La data de 20 februarie 2023, în jurul orei 14.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui imobil, din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei”, a transmis luni, 20 februarie, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, potrivit Libertatea.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML) în vederea efectuării necropsiei.

Conform informațiilor Libertatea, în acest caz, sinuciderea ar fi prima ipoteză de lucru a anchetatorilor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti și Serviciul Omoruri au preluat cercetările, pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs decesul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati