O femeie a sunat la 112, fiind agresată de fiul ei. Polițiștii au găsit peste 100 de plicuri cu ”praf alb”

O femeie de 54 de ani din Sectorul 5 al Capitalei a anunțat poliția, sâmbătă, că a fost agresată fizic de către fiul ei, în timp ce se aflau într-un apartament.

Polițiștii au mers la fața locului și, cu acordul femeii, au pătruns în locuința în care au găsit-o pe aceasta alături de fiul ei de 36 de ani, care era agitat și prezenta un comportament suspicios.

De asemenea, în camera bărbatului au fost găsite și ridicate 105 plicuri ce conțineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv.

Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost condus la sediul subunității pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, polițiștii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, față de bărbat fiind emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i montată și brățară de monitorizare electronică.

Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiuniI de violență în familie.

Cu privire la substanțele susceptibile a avea efect psihoactiv, a fost sesizată Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati