O femeie, administrator de bloc, a fost ucisă de un vecin în Sectorul 2

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut fiind acuzat că a ucis o femeie în vârstă de 56 de ani, administratorul blocului în care acesta locuia.

În jurul orei 19.10, Poliția Capitalei – Secția 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care locuiesc în același bloc din Sectorul 2, că un vecin a înjunghiat o femeie.

Polițiștii Secției 9 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost imobilizat și dus la sediul subunității.

De asemenea, a fost prezent și un echipaj de prim-ajutor care a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

  • „Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului”, transmite, joi seara, Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati