O femeie din Brazilia a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu un kilogram de cocaină în stomac

0
196
Aeroport-Otopeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.P.F. Henri Coandă, în colaborare cu lucrătorii vamali, au depistat o femeie, cetăţean brazilian, care a încercat să introducă în ţară aproximativ un kg de cocaină ingerată în stomac, potrivit digifm.ro.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

La data de 14.02.2022, femeia din Brazilia s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă și, în urma controalelor dar și a analizelor de risc efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României. În acest context, inculpata a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 – 17.02.2022, a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanță vâscoasă ce conținea cocaină.

În cursul zilei de vineri, inculpata va fi prezentată Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.