O femeie din București a constatat că a dispărut mormântul rudelor sale din Cimitirul Bellu

O femeie care avea rudele îngropate într-un loc de veci din cimitirul Bellu a descoperit că mormântul, crucea sau gardul au dispărut, ba chiar și osemintele au fost scoase și depozitate într-un loc de care familia nu știe, potrivit antena3.ro.

După 50 de ani, o femeie din București care avea un loc de veci în cimitirul Bellu unde erau îngropate rudele ei inclusiv mama acesteia, s-a trezit la ultima vizită în cimitir că a dispărut mormântul.

Crucea, gardul, absolut tot pentru cele două locuri de veci și mai mult, inclusiv morții din morminte au fost scoși și depozitați nu se știe unde.

Cazul relevă de fapt o profanare de mormite ascunsă în spatele “nu știam al cui este mormântul” , probabil în scopul de a fi tranzacționat.

”Este o situație macabră. Înainte de Paște femeia s-a dus la cimitir cum făcea în fiecare an și totul era în regulă și după Paște când a mers iar, a sesizat că nu mai era nimic în locul mormântului, ci un teren viran.

Administratorul susține că a încercat să o contacteze pe femeie pentru acte care erau niște acte foarte vechi, însă cineva trebuie să dea niște răspunsuri. Femeia nu știe unde sunt osemintele mamei ei sau crucea” a explica la Antena 3 avocatul Cuculis.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati