O femeie din București s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc din Sectorul 4

O femeie în vârstă de 44 de ani din București s-a aruncat în această dimineață de la etajul șapte al apartamentului în care locuia, din cauza divorțului.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 9:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, ar fi vrut să se arunce de la etajul șapte al unui bloc, situat în Sectorul 4, București, scrie antena3.ro.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

Se pare că femeia a vrut să se arunce de pe terasa apartamentului său în care stătea împreună cu mama sa. Aceasta tocmai a trecut printr-un divorț.

Echipajele de prim ajutor nu au reușit să o convingă pe femeie să renunțe la gândul de a-și pune capăt zilelor, prin urmare s-a aruncat în gol de la etajul 7.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati