O femeie din Sectorul 6 a găsit două portofele pe jos și le-a predat polițiștilor locali

Vineri, poliţiştii locali din Sectorul 6 au fost sesizați de o femeie, în zona str. Moinești, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa către serviciu a găsit pe un trotuar două portofele astfel că le-a predat agenților.

Din verificările efectuate de polițiștii locali s-a stabilit că cele două portofele aparțin numitei A.M. în vârstă de 69 de ani cu domiciliul pe raza Sectorului 6 și conțin mai multe carduri bancare, de călătorie, asigurare medicală precum și o sumă de bani. Agenții au contactat-o la domiciliu pe proprietară, cele două portofele fiindu-i returnate. Aceasta a fost vădit emoţionată motivând că nu se aştepta să-şi recupereze în timp scurt bunurile şi a mulţumit poliţiștilor locali pentru surpriza făcută şi pentru faptul că nu va fi nevoită să-şi preschimbe anumite documente.

Polițiștii locali fac apel la cetățeni să manifeste prudență în piețe, magazine, locuri aglomerate și să-și supravegheze bunurile (portofele, genți, borsete) pentru evitarea unor incidente neplăcute.

Totodată polițiștii locali vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza Sectorului 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati