UPDATE Cea mai lungă negociere a Poliției s-a încheiat: Fetița de 5 ani este în custodia poliției. Tatăl s-a predat

Bărbatul din comuna Chiajna care și-a sechestrat joi seara fetița în locuință ameințând că aruncă locuința în aer cu niște butelii s-a predat după aproape 28 de ore. El s-a predat după ce la locuința sa a sosit o avocată din București despre care a spus că are încredere. Avocata a precizat că fetița va rămâne la bunica și la mătușa ei, scrie G4Media. Poliția a anunțat că minora nu a suferit vătămări coroporale.

UPDATE 18.09 ”Felicit polițiștii care ne-au dovedit tuturor că nicio misiune nu este prea grea atunci când te dedici sută la sută activității tale, mai ales când activitatea ta înseamnă protejarea vieții cetățenilor! Fetița din Chiajna, sechestrată de propriul tată, este nevătămata datorită acestor eroi”, a scris ministrul de interne, Lucian Bode, pe Facebook.

UPDATE Ora 17:25 Fetița se află în custodia poliției și este în afara oricărui pericol, a anunțat poliția.

„Operațiunea Poliției Române din Chiajna s-a încheiat. În urma activității de negociere a Poliției Române, fata se află în custodia polițiștilor, în afara oricărui pericol.

De asemenea, bărbatul se află în custodia Poliției Române.

În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări”, a anunțat poliția, într-un comunicat.

UPDATE 9:44 Poliția: Bărbatul care și-a sechestrat fetița într-o casă din Chiajna nu a fost agresiv cu aceasta.

„Bărbatul a avut grijă de minoră, aceasta nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nu a fost agresiv cu ea”, a precizat reprezentantul Poliției.

Copilul este în afara oricărui pericol, negociatorii i-au dus mâncare.

Bărbatul nu are revendicări, arată sursa citată.

UPDATE 08:33 Potrivit unor informații, bărbatul ar fi baricadat în casă cu trei butelii, este surescitat și obosit. Deși n-ar părea, fetița ar spune că îi este frică.

Știre inițială

Un bărbat din judeţul Ilfov şi-a agresat soţia şi apoi s-a baricadat în locuinţă cu fata în vârstă de cinci ani, a anunţat, joi seara, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

„La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu copilul său minor, de 5 ani”, se arată într-o informare transmisă de IGPR.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului au intervenit poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS, precum şi o echipaje din cadrul ISU.

„Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului”, se mai menţionează în informarea IGPR.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati