O grevă a piloților Ryanair poate duce la anularea curselor spre și dinspre Belgia

0
251
sursa foto: www..corporate.ryanair.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească cu avionul spre/dinspre Belgia că, în perioada 14-15 august, va avea loc o grevă a piloţilor filialei Ryanair din Belgia, transmite News.ro.

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească cu avionul spre/dinspre Regatul Belgiei că, în perioada 14-15 august 2023, va avea loc o grevă a piloţilor filialei Ryanair din Regatul Belgiei. Astfel, cetăţenilor români li se recomandă să urmărească pagina web a aeroportului Charleroi şi/sau a companiei Ryanair, pentru a se asigura că zborul lor nu a fost anulat”, transmite MAE.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0)2 343 69 35, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela numărul de telefon de permanenţă al Ambasadei României în Regatul Belgiei: + 32(0)2 346 9814.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web https://bruxelles.mae.ro/node/180, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.