O grupare specializată în furturi din locuinţe a fost destructurată de polițiștii ilfoveni

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale din IGPR, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, au prins, în flagrant delict, în localitatea Balotești, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, bănuiți de tentativă la furt calificat.

Cei 4 bărbați ar face parte dintr-o grupare specializată în comiterea infracțiunilor de furturi din locuință.

La data de 21 martie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat percheziţii domiciliare la şapte locaţii din Baloteşti.

„În urma administrării probatoriului, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de cei patru bărbaţi, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Cei patru au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pe 22 martie, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru unul dintre aceştia, iar pentru ceilalţi trei judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati