O hală dedicată producătorilor autohtoni, inaugurată în incinta Pieţei Rahova

O hală dedicată producătorilor autohtoni, de unde pot fi cumpărate produse tradiţionale din diverse zone ale ţării, a fost inaugurată, marţi, în incinta Pieţei Rahova.

În această locaţie îşi vor putea vinde produsele şase producători de brânzeturi din zonele Giurgiu, Teleorman şi Sibiu care de ani de zile au fost daţi afară din piaţă şi erau nevoiţi să îşi comercializeze produsele pe străzi. De asemenea, începând de marţi sunt disponibile şi produse tradiţionale din zona Braşovului, precum mezeluri, cârnaţi proaspeţi sau afumaţi, pui româneşti de fermă sau pâine făcută în cuptor.

Spaţiul oferit comercianţilor a fost recent reamenajat şi renovat, pentru ca aceştia şi clienţii lor să beneficieze de condiţii optime de desfăşurare a activităţii comerciale.

După inaugurare, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a stat de vorbă cu oamenii veniţi la cumpărături, care i-au semnalat diferite probleme cu care se confruntă. Principalul subiect de discuţie a fost redeschiderea Pieţei Rahova. Edilul le-a explicat cetăţenilor care este situaţia actuală a pieţei şi i-a asigurat pe aceştia că în cel mult două luni aceasta se va redeschide.

„Ştiu că nu avem prea multe pieţe în sector şi ştiu că locuitorii de aici vor ca Piaţa Rahova să se redeschidă cât de curând. Sunt multe probleme moştenite de la foştii edili pe care trebuie să le rezolvăm. O astfel de situaţie avem şi la această piaţă şi vreau să-i asigur pe cetăţeni că această problemă va fi soluţionată în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, vreau să-i mai asigur pe oameni că acest complex nu va avea altă destinaţie decât cea pe care a avut-o şi până acum, adică cea de piaţă”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati