O lucrare „făcută prost” a stârnit furia primarului din Sectorul 6: ”Ce se vede aici este hoție!”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis vineri, 12 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, că a refuzat să recepționeze o lucrare „făcută prost”. Edilul susține că nu este un caz singular și că angajații primăriei supraveghează îndeaproape lucrările din sector.

„NU recepționez lucrări proaste, făcute în bătaie de joc!

Dacă sunt contractori ai Primăriei Sectorului 6 care își imaginează că mai merge până acum, se înșală! Și iarăși mă mir că nu s-a înțeles asta până acum pentru că deja am întors nenumărate lucrări, dar se pare că este nevoie ca fiecărui constructor să i se întâmple lui personal.

”Lucrările nu vor fi recepționate până calitatea acestora nu va fi la standardele de calitate necesare”

Practic, lucrările nu vor fi recepționate până calitatea cestora nu va fi la standardele de calitate necesare. Am angajat în Primăria Sectorului 6 ingineri cu experiență în domeniul construcțiilor care monitorizează în timp real construcțiile!”, a scris pe pagina de Facebook edilul Sectorului 6.

În același timp, Ciprian Ciucu anunță că va crește capacitatea proprie a Primăriei pentru monitorizarea lucrărilor de construcții rutiere și civile. ”Mă înfurie să văd lucrări noi cu defecte din start!”, a completat acesta.

Foto: Facebook / Ciprian Ciucu

”De multe ori diriginiții de șantier contractați nu își fac treaba, nu ne putem baza pe ei, de aceea cresc capacitatea proprie a Primăriei pentru monitorizarea lucrărilor de construcții rutiere și civile!

Îmi cer scuze cetățenilor din zona străzii Istru, lucrările vor mai dura nițel până constructorul va repara pe cheltuiala proprie ceea ce din start a lucrat greșit!

Mă înfurie să văd lucrări noi cu defecte din start! Ce se vede aici este hoție, este bătaie de joc! Voi verifica săptămâna viitoare cu Poliția Locală totate lucrările aflate în desfășurare, cine lucreză, dacă lucrează firmele care au câștigat licitațiile sau se lucrează la a doua sau la a patra mână!”, a transmis primarul Sectorului 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati