UPDATE O mașină a căzut într-o groapă, după ce s-a surpat asfaltul, în Sectorul 6. Ce spune Primăria Sectorului 6 / VIDEO

Incident grav miercuri dimineață, în Capitală, după ce o mașină a fost aproape înghițită de o groapă apărută după ce asfaltul s-a surpat.

  • UPDATE Pompierii intervin în cazul prăbuşirii asfaltului în apropierea curţii unei grădiniţe din Bucureşti

Pompierii bucureşteni intervin, miercuri, pentru asigurarea zonei unde asfaltul s-a prăbuşit, iar în groapa formată a căzut o maşină, în apropierea curţii Grădiniţei nr. 168 din Capitală.

„Intervenim pentru asigurarea zonei la un eveniment produs pe şoseaua Orhideelor din Capitală. În eveniment sunt implicate un autoturism parcat şi o autoutilitară care era în trecere prin zonă în momentul surpării pavajului. Toate persoanele s-au autoevacuat, cele două persoane din autoturism au fost asistate medical la faţa locului de către echipajul medical, refuzând transportul la spital”, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Pompierii acţionează pentru asigurarea zonei şi extragerea autovehiculelor implicate.

La acţiune intervin o autospecială de stingere cu apa şi spumă, Detaşamentul Special de Salvatori, containerul multirisc, buldoexcavator şi un echipaj SMURD.

  • UPDATE Primăria Sectorului 6: Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului

”Legat de incidentul care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7.30, venim cu precizări.

Dezmințim informația că surparea s-a petrecut în curtea unei instituții de învățămant. Incidentul a avut loc pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de „89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete.

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului. Din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul.

Primăria Sectorului 6 nu are și nu a avut lucrări în zonă. Rețelele de utilități sunt administrate de către Primăria Municipiului București.”, transmite Primăria Sectorului 6.

  • DGPMB: O maşină a căzut într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat în curtea unei unităţi de învăţământ

Maşina unei femei a căzut într-o groapă formată prin prăbuşirea asfaltului, în curtea unei unităţi de învăţământ, după ce o autoutilitară de salubrizare a trecut în apropierea acesteia.

„Din primele verificări a reieşit faptul că maşina se afla staţionată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare asfaltul ar fi cedat. Menţionăm faptul că proprietarul maşinii, o femeie în vârstă de 43 de ani şi copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului”, informează Poliţia Capitalei.

La faţa locului au sosit şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţi ai Serviciului Disciplină în Construcţii Sector 6, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6 şi un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

„Astăzi, în jurul orei 8,30, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unităţi de învăţământ din Sectorul 6”, se arată într-un comunicat al DGPMB.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţia 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știre inițială

Evenimentul s-a petrecut pe Șoseaua Orhideelor, în zona Grădiniței 168, transmite realitatea.net, care a publicat și imagini.

Asfaltul s-a surpat chiar sub roțile vehiculului.

În craterul format pe stradă a căzut parțial și un vehicul de la salubrizare.

La locul incidentului se află deja echipaje de pompieri.

Cei de la Primăria Sectorului 6 susțin că terenul se află pe spațiul unei foste fabrici din Sectorul 6 și că acolo ar fi fost recent o serie de lucrări desfășurate de cei de la Termoenergetica.

Totul s-a petrecut din cauza greutății unor mașini parcate acolo, o mașină a unei persoane private, dar și o autoutilitară folosită pentru ridicarea deșeurilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati