O mașină a fost proiectată în intrarea de la metrou după un accident în Sectorul 1 – FOTO

Un accident grav de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe Bulevardul Bucureştii Noi, în dreptul staţiei de metrou Parc Bazilescu. 

Două autoturisme Mazda s-au ciocnit la intersecţia dintre Bulevardul Bucureştii Noi şi Str. Subcetate, în Sectorul 1 din Bucureşti, în jurul orei 9:50. În urma impactului, o mașină a fost proiectată pe trotuar, într-un stâlp de la intrarea în staţia de metrou.

O persoană a fost rănită uşor şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Au fost trei victime, niciuna încarcerată. O persoană a fost transportată la spital, rănită uşor, iar celălalt şofer a refuzat. Ambii au fost testaţi, iar rezultatul a fost negativ”, a transmis ISU imediat după accident, scrie observatornews.ro.

Conform martorilor, Mazda de culoare albastră, la volanul căreia se afla o femeie, a traversat intersecţia venind de pe str. Subcetate fiind lovită de celălalt şofer care se deplasa pe drumul cu prioritate dinspre Străuleşti spre centrul oraşului.

În urma impactului, maşina condusă de tânărul de 20 de ani a fost proiectată pe trotuar şi a dărâmat un panou publicitar amplasat chiar la intrarea în staţia de metrou Parc Bazilescu. Din fericire, nicio altă persoană din cele aflate pe trotuar nu a fost implicată în accident.

Foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati