O mașină a intrat în plin într-un loc de joacă din București. Un copil a fost grav rănit / UPDATE: Precizările Poliției

O mașină a intrat în plin într-un loc de joacă din București. Un copil a fost grav rănit și a fost transportat de urgență la spital.

UPDATE: ”În data de 12 septembrie 2022, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unui posibil accident rutier, pe Bd. Metalurgiei. Din primele verificari efectuate în urma sesizării, s-a constatat faptul că un autovehicul, condus de o femeie, în timp ce se deplasa în incinta unui ansamblu rezidenţial, în apropierea unui loc de joacă, a intrat în coliziune cu acesta”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

”Cercetările sunt continuate de către Secţia 26 Poliţie, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie”, a mai transmis Poliţia Capitalei.


Știre inițială

O şoferiţă din Bucureşti a provocat un accident, astăzi, după ce a vrut să parcheze maşina, a încurcat pedalele şi a lovit un copil care se dădea în leagăn într-un loc de joacă, scrie Antena3.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Metalurgiei din Bucureşti, într-un ansamblu rezidenţial.

Şoferiţa a încercat să parcheze maşina lângă un loc de joacă, însă la un moment dat a încurcat pedalele şi a intrat cu autoturismul într-un copil în vârstă de trei ani, care se dădea în leagăn.

Copilul rănit a fost transportat de urgenţă la Spitalul Marie Curie pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă, iar şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, mai spune sursa citată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati